თევზი ბაჟეს სოუსში
0

ინგრედიენტები
- უცხო სუნელი
- მარილი და პილპილი
- თევზი
- ნივრის კბილი
- ნიგოზი
- ქინძი
მომზადების წესი
ნიგოზი და ნიორი ხორცსაკეპში გავატაროთ, შემდეგ თანდათანობით ვასხათ გადადუღებული წყალი. მოვურიოთ. უნდა მივიღოთ საშუალო სისქის მასა. დავამატოთ გემოვნებით სუნელები: უცხო სუნელი, ქინძი, მარილი, პილპილი. შეგვიძლია სულ ცოტა მშრალი აჯიკაც გავურიოთ.
თევზის ნაჭრები შევწვათ ტაფაზე, შევაშროთ ზედმეტი ცხიმი ხელსახოცით, ჩავალაგოთ ღრმა ჭურჭელში და დავასხათ სოუსი. გავაჩეროთ მაცივარში 20-30 წუთი, რათა გემო უკეთ გაუჯდეს.
მზა კერძი ბროწეულის მარცვლებით მოვრთოთ
თევზის ნაჭრები შევწვათ ტაფაზე, შევაშროთ ზედმეტი ცხიმი ხელსახოცით, ჩავალაგოთ ღრმა ჭურჭელში და დავასხათ სოუსი. გავაჩეროთ მაცივარში 20-30 წუთი, რათა გემო უკეთ გაუჯდეს.
მზა კერძი ბროწეულის მარცვლებით მოვრთოთ
პატივცემულო მომხმარებელო, თქვენ ვებ-გვერდზე შემოსული ხართ როგორც სტუმარი.
გირჩევთ რეგისტრაციას ან სისტემაში შესვლას