რეკლამა
რეცეპტები » ცივი კერძები » თევზი ბაჟეს სოუსში

თევზი ბაჟეს სოუსში

0
თევზი ბაჟეს სოუსში

ინგრედიენტები

  • უცხო სუნელი
  • მარილი და პილპილი
  • თევზი
  • ნივრის კბილი
  • ნიგოზი
  • ქინძი

მომზადების წესი

ნიგოზი და ნიორი ხორცსაკეპში გავატაროთ, შემდეგ თანდათანობით ვასხათ გადადუღებული წყალი. მოვურიოთ. უნდა მივიღოთ საშუალო სისქის მასა. დავამატოთ გემოვნებით სუნელები: უცხო სუნელი, ქინძი, მარილი, პილპილი. შეგვიძლია სულ ცოტა მშრალი აჯიკაც გავურიოთ.

თევზის ნაჭრები შევწვათ ტაფაზე, შევაშროთ ზედმეტი ცხიმი ხელსახოცით, ჩავალაგოთ ღრმა ჭურჭელში და დავასხათ სოუსი. გავაჩეროთ მაცივარში 20-30 წუთი, რათა გემო უკეთ გაუჯდეს.

მზა კერძი ბროწეულის მარცვლებით მოვრთოთ
თაგები: ბაჟე
ავტორი: admin | 18-04-2025, 10:55
ნახვები: 621
  პრობლემაა? შეატყობინე ადმინს!  
პატივცემულო მომხმარებელო, თქვენ ვებ-გვერდზე შემოსული ხართ როგორც სტუმარი. გირჩევთ რეგისტრაციას ან სისტემაში შესვლას
კომენტარის დამატება
თქვენი სახელი: *
თქვენი e-mail: *
კოდი: კოდის განახლება
შეიყვანეთ კოდი: