იდეალური კვერცხი შეწვით
ვრცლადრამ შეიძლება გააფუჭოს პელმენები? რა თქმა უნდა, მაგარმა ცომმა. იმისთვის რომ ეს არ მოხდეს და პელმენები პირში დნებოდეს, გარკვეულ მომენტში, ხარშვის დროს, ცივი წყალი უნდა ჩაამატოთ ქვაბში.
ვრცლადხილ ბოსტნეულის შენახვა მაცივარში
ვრცლადკერძების გემოს ერთიორად გააუმჯობესებს
ვრცლადმომზადებამდე 2-3 საათით ადრე ხორცი მდოგვში რომ ჩაალბოთ, საოცრად არომატულ კერძს მიიღებთ.
ვრცლადიმისათვის, რომ მოამზადოთ იდეალური ერბოკვერცხი, მის მოსამზადებლად გამოიყენეთ არა მარტო კარაქი, არამედ ცოტაოდენი წყალიც.
ვრცლადიდეალური ტორტის ბისკვიტის გამოცხობის საიდუმლო ძალიან მარტივია.
ვრცლადროგორ დამშვენებს , შოკოლადის ფიგურა , ჰაეროვან ფუნთუშას
ვრცლადდარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე.