იმისათვის, რომ მოამზადოთ იდეალური ერბოკვერცხი, მის მოსამზადებლად გამოიყენეთ არა მარტო კარაქი, არამედ ცოტაოდენი წყალიც. როდესაც ცილა დაიწყებს გათეთრებას, ტაფაში ჩაამატეთ ცოტაოდენი წყალი. ასე თქვენი ერბოკვერცხი არ მიიწვავს, გამოვა უფრო ნაზი, გემრიელი და სასარგებლო.
გაზიარება :
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე.
ქართული სამზარეულოს ,ყოველივე კერძის, რეცეპტები, რჩევები და ხრიკები, ყველაფერი ერთ საირტზე. დაათვალიერე, გასინჯე და თავადვე გაუზიარე გამოცდილება სხვებს.
© 2021 kerdzebi.ge | Powered By repair.ge
Don't you have an account? რეგისტრაცია ახლა
Don't you have an account? რეგისტრაცია ახლა
უკვე წევრი ხარ? შესვლა