გებჟალია

სუპები 0 ბოლო განახლება: Sep 05, 2019 გამოქვეყნდა: Sep 05, 2019
გებჟალია გებჟალია გებჟალია
  • პორცია: 2 ადამიანზე
  • სამზადისის დრო: 10
  • მომზადების დრო: 25
  • კალორიები: 269
  • სირთულე: საშუალო
Print

მეგრული ცივი კერძი

ინგრედიენტები

მომზადება

  1. აადუღეთ რძე.მოაკელით 1 ჭიქა და ცალკე შეინახეთ. დაჭერით სულგუნი პატარა ნაჭრებად
  2. და ჩაყარეთ ადუღებულ რძეში.ურიეთ ნელ-ნელა,სანამ ერთგვაროვან მასად არ იქცევა.
  3. გათხელებული სულგუნი ამოიღეთ, გააბრტყელეთ სწორ ზედაპირზე,თანაბარ ფენად გადაუსვით
  4. ნადუღი, მოაყარეთ დაჭრილი პიტნა და სურვილისამებრ აჯიკა ან დაჭყლეტილი ნიორი. სწრაფად
  5. გადაახვიეთ რულეტივით და დადგით 20 წთ. მაწონი და არაჟანი გახსენით 1 ჭიქა ადუღებულ
  6. რძეში. რულეტი დაჭერით თანაბრ რგოლებად, დააწყვეთ ოდნავ ჩაღრმავებულ მათლაფაზე და
  7. ზემოდან მოასხით მაწვნისა და არაჟნის სოუსი.

გებჟალია



  • პორცია: 2 ადამიანზე
  • სამზადისის დრო: 10
  • მომზადების დრო: 25
  • კალორიები: 269
  • სირთულე: საშუალო

მეგრული ცივი კერძი

ინგრედიენტები

მომზადება

  1. აადუღეთ რძე.მოაკელით 1 ჭიქა და ცალკე შეინახეთ. დაჭერით სულგუნი პატარა ნაჭრებად
  2. და ჩაყარეთ ადუღებულ რძეში.ურიეთ ნელ-ნელა,სანამ ერთგვაროვან მასად არ იქცევა.
  3. გათხელებული სულგუნი ამოიღეთ, გააბრტყელეთ სწორ ზედაპირზე,თანაბარ ფენად გადაუსვით
  4. ნადუღი, მოაყარეთ დაჭრილი პიტნა და სურვილისამებრ აჯიკა ან დაჭყლეტილი ნიორი. სწრაფად
  5. გადაახვიეთ რულეტივით და დადგით 20 წთ. მაწონი და არაჟანი გახსენით 1 ჭიქა ადუღებულ
  6. რძეში. რულეტი დაჭერით თანაბრ რგოლებად, დააწყვეთ ოდნავ ჩაღრმავებულ მათლაფაზე და
  7. ზემოდან მოასხით მაწვნისა და არაჟნის სოუსი.

შეიძლება მოგეწონოთ

სიახლეები

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე.